Marmaris Bal Evi Travel Turkey İzmir Fuarında

Friday, 29.08.2014

Türkiye'nin turizm alanındaki en önemli buluşmalarından biri olan 'Travel Turkey İzmir' Turizm Fuar ve Konferansı Türkiye Seyahat Acentaları Birliği-TÜRSAB, Uluslararası fuar organizatörü Hannover-Messe İnternational İstanbul ve İZFAŞ ortaklığıyla 6.kez 06-09 Aralık 2012 tarihleri arasında İzmir Uluslararası Fuar Alanında gerçekleşiyor.
Marmaris Ticaret Odası'nı sosyal bir projesi olan Marmaris Bal Evi Turizm fuarında Muğla Evi çatısı altında yerini aldı.

Gerek yurtiçinde gerekse de uluslararası katılımcı ve ziyaretçilere tanıtımımız; yeni işbirlikleri gerçekleştirmemiz ve var olan ilişkilerimizin geliştirilmesi adına; turizm sektörümüzü bir araya toplayacak olan ; Marmaris için bir farkındalık yaratmak; Marmaris'i ve Marmaris çam balını markalaştırmak; öne çıkararak değerini arttırmak ve Marmaris'te deniz kum güneş turizminin yanında kültür ve yerel değerlerimizi tanıtmak amacıyla fuara katılımımız son derece faydalı olacağına inanmaktayız.

Her türlü desteğiniz bizler için değerlidir... bir kaşık baldaki hayatı beraber paylaşalım!