Marmaris Koleji Yöneticileri Odamızı Ziyaret Etti

Friday, 29.08.2014

Özel Marmaris Koleji yeni yöneticileri, odamız yönetim kurulu Başkanı Mehmet Baysal'ı ve yönetim kurulu üyelerimizi ziyaret etti. Baysal, Özel Marmaris Koleji yeni yöneticilerinin ziyareti hakkında verdiği bilgide, okul yöneticilerinin ziyaretinden memnun olduğunu söyleyerek, yeni yöneticiler olarak yapacakları işlerde başarılar dilediğini söyledi.
Ziyarette Kurum Temsilcisi - Okul Genel Müdür Vekili Feza Taş, Eğitim Danışmanı Ramazan Kılıç ve Genel Müdür Yardımcısı – Eğitim Koordinatörü Cemal Özkoral bulundu. Yaptıkları bu ziyaret hakkında bilgi veren Kurum Temsilcisi - Okul Genel Müdür Vekili Feza Taş, "Kısa süre önce yönetime geldiklerini, yapacakları işler hakkında görüş alışverişinde bulunmak istediklerini, İnanıyorum ki bundan sonra daha birleştirici olup en iyi eğitimi vereceğiz." dedi.