Marmaris Ticaret Odası Ve TEB Anlaşma İmzaladı

Friday, 29.08.2014

Nefes Aldıran Kredi Kampanyası ile Türk Ekonomi Bankası'ndan (TEB) 'Taksitli Ticari Nakit Kredi' alan Odamız Üyeleri, ödemeye 3 ay sonra başlayabiliyor. 36 aya varan vadelerde, 500.000 TL tutarına kadar olan krediden faydalanan Üyelerimiz, 'Benim İşyerim Sigortası" ile birlikte kredi komisyonlarında da indirim elde ediyor.

Taksitli Ticari Nakit Kredi' kullanan odamız üyeleri geri ödemelerini 3 ay sonra başlatıyor. Maksimum kredi vadesi 36 ay, maksimum kredi limiti 500.000 TL olan kredi fırsatından faydalanan iş yeri sahipleri, 'İşyerim Güvende Sigortası' ile birlikte kredi komisyonlarında da indirim elde edebiliyorlar.

'Taksitli Ticari Nakit Kredi' almak için TEB şubelerine başvuruda bulunanlar, bu özel kampanyadan yararlanma şansına sahip oluyor.

TEB ve Marmaris Ticaret Odası arasında yapılan bu anlaşma sırasında Oda Başkanı Mehmet Baysal TEB Şube Müdürüne özellikle kara listede yer alan üyelerinin de bu imkandan yararlanmasını istediğini vurguladı.