Vergi Dairesinden Marmaris Ticaret Odasına Ziyaret

Friday, 29.08.2014

2013 Yılı, 24. Vergi haftası kutlamaları 25 Şubat – 01 Mart günlerinde Marmaris'te çeşitli etkinlik ve törenlerle kutlanıyor.

Türkiye genelinde Vergi Haftası olarak kutlanan 25 Şubat – 01 Mart  tarihleri kapsamında Marmaris Vergi Dairesi Müdürü Hacı Emin Akdemir ve heyeti Marmaris Ticaret Odasını Yönetim Kurul Başkanı Mehmet Baysal'ı makamında ziyaret ettiler.

Marmaris Vergi Dairesi Müdürü Hacı Emin Akdemir; bu yıl 24. Düzenlenen Vergi Haftası etkinlikleri hakkında bilgi verdi ve haftasında ilçe bazında vergi rekortmeni olanlara teşekkür etti ve başarılar diledi.

Marmaris Ticaret Odası Yön. Kur.Bşk. Mehmet Baysal konuşmasında; Böyle güzel ve anlamlı  haftada  sizlerle birlikte olmaktan onur duyuyoruz. Ülkenin kalkınmasına katkı koyan değerli müteşebbisleri odam ve şahsım adına canı gönülden kutluyorum

dedi.