Girişimci Kadınlar Ödüllendirildi

Friday, 29.08.2014

Odamız tarafından her yıl yapılması gelenek haline gelen 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Sebebi ile Marmaris Ticaret Odası Kadın Girişimciler Kurulu Marmarisli Kadın Girişimcileri Ödüllendirdi.

Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Baysal, Bşk Yrd. Nuran Esin, Volkan Yaylalı, Kamil Nurdan ve Kadın Girişimciler Kurulundan Duygu Dündar , Gül Şahin'in katılımları ile 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde; kadın girişimci olarak ekonomik kalkınmaya ve Marmaris için yapmış oldukları katkılardan dolayı Marmarisli Kadın girişimcilere ziyaretlerde bulundular ve birer teşekkür plaketi ve çiçek takdim ettiler.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle; Feyza Taş (Kenan Evren Kolleji Md.), Cahide Çelik ( Çelik Market), Emine Tufan ( Okul servis şoförü), Şebnem Çamlı ( Okul servisi şoförü), Özgür Derviş (Maya Dekorasyon), Akkadın Sağlamol Ergin ( Esnaf), Meryem Coşkun ( Meryem ana rest.), Seray Binay ( Binay Rest), Sevcan Akman (şamata magazin), Güner Berktan'ı (Güner Bar işletmecisi)ziyaret ettik.

Mehmet Baysal; bu anlamlı günde Kadın girişimci potansiyelinin nicelik ve nitelik bakımından geliştirilmesi ve daha donanımlı hale getirilmesi amacıyla, politika belirlemek ve girişimcilik kültürünün kadınlar arasında gelişmesine öncülük etmek üzere TOBB bünyesinde kurulan Kadın Girişimciler Kurulunun çalışmalarının tüm yurta devam ettiğini ve MTO olarak siz kadın girişimcilere her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirtti.

Bu vesile ile tüm kadınların 08 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlar, kadınların sorunlarının değil, sizler gibi başarılarının konuşulduğu bir gün olmasını dilerim dedi.