Mehmet Baysal Kanal 48 TV "Soruyorum Özel" de

Friday, 29.08.2014

Marmaris Ticaret Odası Başkanı Mehmet Baysal, Bşk. Yrd. Nuran Esin ve Yön. Kur. Üyesi Ali Kansu  29 Nisan Pazartesi akşamı Kanal 48 de  yayınlanan  "Soruyorum Özel" programına katıldı. Mukbil Gülkokan ve İlhan Barlas'ın sorularını yanıtlayarak 2009-2013 dönemi Odamızın hizmet ve faaliyetleri hakkında Kanal 48 ekranlarında canlı olarak bilgilendirme yaptılar.

Baysal ; "Marmaris Ticaret Odası Şubat 2009 tarihinde göreve geldiğinden beri Marmaris'in son yıllarda sıkıntısını çektiği turizmde daralma sorununu çözebilmek amacıyla ilçedeki tüm atanmış ve seçilmiş yöneticiler, meslek odaları ve sivil toplum kuruluşları ile birlikte hareket etmeye özen göstererek çözümler üretmekte ve çözümlere yönelik yol haritaları tasarlamaktadır. Bu bağlamda projeler öngörülmüştür. Bu projelerin bazıları bitmiş;  bazıları ise hazırlık aşamasındadır. Marmaris'e bütünsel yaklaşılması amacıyla çalışmalar ve görüşmeler devam etmektedir. Biz MTO olarak tüm bu projeleri bitirebilmek veya finanse edebilmek şansına hem sahip değiliz hem de kendimizi bu projelerde tek yetkili olarak görmüyoruz. Şiddetle yapmak istediğimiz tüm bu fikir ve projelerin hayata geçirilmesinde  ilk tetiği çekip, düğmeye basmak ve her proje etrafında gerekli her kurumu toplamak genel ilkemizdir. Böylece genel mutabakat ve geniş fikri katılım ile her şey daha kolay halledilecektir.

Üyelerimizin ihtiyaçlarını ve beklentileri doğrultusunda etkin ve nitelikli hizmet sunmaya, sorunlar ve çözümler için duyarlı bir şekilde çalışmalar üretmeye devam edeceğiz" dedi.