Yeni Dönem İlk Meclis Toplantısı Yapıldı

Friday, 29.08.2014

Odamızın yeni dönemindeki ilk Meclis Toplantısı, MTO Meclis Başkanı Ahmet Ali KANSU Başkanlığı'nda yapıldı.

Meslek Üyelerinin katıldığı toplantının açılışında konuşan Meclis Başkanı A.Ali KANSU dört yıl boyunca görev yapacak olan 35 kişilik Meclisimizin önümüzdeki dönemde birlik ve beraberlik içerisinde yeni başarılara imza atacağına inandığını söyledi. Bizleri bu görevlere layık gören ve seçen tüm üyelerimize bizlere gösterdikleri güvene teşekkür ediyoruz.

Üyelerimiz önümüzdeki dönem için mesleki, sektörel ve toplumsal konularda ki sorunlara çözümler üretme, gelişmeye destek sağlama konularında hizmet etmeye bizleri sorumlu kıldılar. Üzerimize yüklenen bu sorumluluğa uygun icraatlar ve hizmetler içerisinde olacağız. Meclisimizden çıkacak sonuçlar Marmaris Ticaret Odasına ve Marmaris için hayırlı olsun " şeklinde konuştu.