Meclis Üyelerine Akreditasyon Süreci Hakkında Bilgilendirme

Friday, 29.08.2014

29 Ağustos 2013 Perşembe günü saat 15:00 de Sayın Ali KANSU başkanlığında 3. MTO Meclis toplantısı gerçekleşmiştir.

Gündem maddelerinin sonra TOBB ETU SEM eğitmenlerinden Akreditasyon Uzmanı Prof. Dr. Fuat ÖNDER tarafından odamızda 2012 Kasım ayından bu yana sürdürülen Akreditasyon çalışmaları hakkında bilgilendirme yapılmıştır. Kalite belgesi olan TS EN ISO 9001:2008'i 30 Nisan 2013 tarihinde alan Odamız, Akreditasyon Gereklerinden olan personel eğitimleri, iç ve dış paydaş analizleri, çalıştaylar ve Stratejik Plan revizyon çalışmalarına hız kesmeden devam etmiştir. Danışmanımız Prof. Dr. Önder tarafından, Meclisimize Stratejik Plan Eğitimi verildikten sonra, iç paydaş çalıştayı gerçekleştirilmiş ve görüşleri alınmıştır. Amacımız, odamızın tüm personeli, yönetimi ve üyelerinin söz sahibi olduğu ve fikirlerinin yansıtıldığı 4 yıllık iş planı hazırlayarak hizmet kalitemizi ve güvencemizi yükseltmektir.