DP’nin Marmaris Belediye Başkan Adayı Mustafa Karacan’ın Ziyareti

Friday, 29.08.2014

Demokrat Parti'nin Marmaris Belediye Başkan Adayı Mustafa Karacan ve Demokrat Parti İlçe Teşkilatı üyeleri ile birlikte Marmaris Ticaret Odası Meclis Başkanı Ali Kansu, Yön. Kur. Bşk Vekili Serhan Dinçer ve Yönetim Kurulu üyelerini ziyaret etti.

DP'li Belediye Başkan adayı Mustafa Karacan; "Marmaris'te sağlıklı ve centilmence bir yarış olması adına şahsım ve mensubu olduğum siyasi parti yöneticileri olarak bunun sözünü verip yola çıktık. Siyasi parti vatandaşa hizmet için araçtır. Tabiki zorlu bir süreç olacak. Fakat biz centilmence olmasından yanayız. Marmaris hak ettiği bir idareye kavuşmalıdır. Bu görevi teveccühleri sonucu halk bize verirse, öncelikle yapacağımız Marmaris'i odalar, STK'lar, tüm siyasi partiler ile inşaa etmek. Çünkü toplumun katılmadığı hiç bir sinerji devam edemez, ortak akıl ve ortak sinerji ile yolumuza devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Ali Kansu; "nezaket ziyaretlerinden dolayı M.Karacan ve arkadaşlarına teşekkür etti ve Marmaris'in ihtiyarcı olan toplu resim verebilmek adına, birlik ve beraberlik içinde Marmaris için çalışmak zorundayız; başka Marmaris yok" dedi.
Serhan Dinçer; "Marmaris Ticaret Odası olarak her zaman bir arada projeler üretmeye birlik içerisinde çalışmaya, üretmeye hazır olduklarını " ifade etti.