Vergi Dairesi Başkanı Zafer Evci Odamızı Ziyaret Etti

Friday, 29.08.2014

2014 Yılı, 25. Vergi haftası kutlamaları 25 Şubat – 01 Mart günlerinde Marmaris'te çeşitli etkinlik ve törenlerle kutlanıyor.

Türkiye genelinde Vergi Haftası olarak kutlanan 25 Şubat – 01 Mart tarihleri kapsamında Muğla Vergi Dairesi Başkanı Zafer Evci ve Marmaris Vergi Dairesi Müdürü Ali Rıza Durak;  Marmaris Ticaret Odasını Yönetim Kurul Başkanı Mutlu Ayhan’ı makamında ziyaret ettiler.

Marmaris Vergi Başkanı Zafer Evci; bu yıl 25. Düzenlenen Vergi Haftası kutlamaları kapsamında ziyaretler gerçekleştirdiklerini dile getirdi. Vergi Haftası'nın öneminin sivil toplum kuruluşlarıyla paylaştıkça arttığına işaret eden Evci;

"Böylece yapılan etkinlikler daha iyi anlaşılıyor. İlimizde etkinliği yoğun bir program çerçevesinde gerçekleştiriyoruz. Bu programın aynısını ilçelerimizde de uyguluyoruz. Amacımız vergiyi toplumun tüm kesimlerine duyurmak. Herkes bu konuda duyarlı olursa verginin daha iyi anlaşılacağını düşünüyorum. Umarım bundan sonraki etkinliklerimizde de birbirlerine yakın kurumlar olarak hep beraber oluruz. Biz bugüne kadar da odanızdan her türlü desteği gördük. Bundan sonra da kurumsal ilişkilerimiz şimdi olduğu gibi pozitif yönde karşılıklı olarak devam edecektir." Dedi.

Marmaris Ticaret Odası Yön. Kur.Bşk. Mutlu Ayhan konuşmasında; Böyle güzel ve anlamlı  haftada  sizlerle birlikte olmaktan onur duyuyoruz. Vergi bilincinin artması için biz de elimizden geleni yapmaya hazırız ve Ülkenin kalkınmasına katkı koyan değerli müteşebbisleri odam ve şahsım adına canı gönülden kutluyorum dedi.