Egeli Oda Borsalar Aydın'da Toplandı | Marmaris Ticaret Odası

Friday, 29.08.2014

Aydın Ticaret Borsası, Ege Bölgesi'ndeki akredite oda ve borsaların katılacağı bir toplantıya ev sahipliği yaptı. Toplantıya oda ve borsaların genel sekreterleri ve akredite uzmanları katılırken, oda ve borsaların hizmet kalitesinin geliştirilmesi, stratejik plan hazırlama ve uygulamasının incelikleri ve ISO 9001 sistem tasarımı gibi konulara yer verildi.

Marmaris Ticaret Odasını temsilen Genel Sekreterimiz Taşkın Baykara ve Akreditasyon sorumlusu Miray Apak katıldılar.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Aydın Ticaret Borsası Genel Sekreteri Çimen Mutlu, "Oda ve borsa akreditasyon sisteminin temel prensiplerinden birisi olan iyi uygulamaların paylaşılması ve bölgesel işbirliklerine zemin hazırlanmasının en etkili yöntemlerinden birisi gerçekleştirdiğimiz bölgesel toplantımızdır. Üyelerimizin, iş dünyasının gelişmesi ve büyümesine yardımcı olacak en yüksek kalitelide temsil, hizmet ve destek sağlamak amaçlarına hizmet eden akreditasyon standardı ile tüm oda ve borsalar illerinin en etkin kurumları olmak gayreti içerisine girmiştir. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğimiz de üyelerimize vereceğimiz hizmetlerin kalitesinin yükseltilmesini kolaylaştırıcı bir rol üstlenmiştir. Personellerimizin mesleki gelişmelerine katkı sağlamak akreditasyon sistemi gereği bizlere sunulan önemli faydalardan birisidir" dedi.

Toplantıda Dr. Yüksel Vardar'ın sunum yapacağını belirten Çimen, "Aydın'da gerçekleştireceğimiz toplantının daha fazla verim alabilmek adına, Dr. Yüksek Vardar tarafından etkileşimli seminer ile programımıza başlamak istedik. Programımız ideal bir sistem tasarımı, akreditasyonun felsefesi, hazırlamaya alışkın olduğumuz ancak uygulama ve raporlamada sorunlar yaşadığımız stratejik planlama ile tüm gün devam edecektir" diye konuştu.