İletişim Uzmanı Ahmet Şerif İzgören, Marmaris’teydi

Friday, 29.08.2014

Marmaris Ticaret Odası ve İzgören Akademi ortaklığı ile Ahmet Şerif İzgören tarafından verilen "AT ŞU ADIMI" seminerimiz 16 Nisan Çarşamba günü saat 14:00 de Martı Resort Otel–İçmeler'de gerçekleşti.

Marmaris Ticaret odası düzenlediği çeşitli seminer ve kurslarla bursiyerlerinin eğitimlerinin yanı sıra kişisel gelişimlerine katkıda bulunmaya da devam ediyor. MTO bu kez de takım çalışması, mücadele ruhu, girişimcilik, planlama, liderlik ile isteklendirme (motivasyon) konularında seminer veren iletişim uzmanı Ahmet Şerif İZGÖREN ile yaklaşık 400 kişinin katıldığı Marmaris halkını buluşturdu.

Başarılı olmuş bizden kişilerin hayat hikâyelerinden kesitler veren Ahmet Şerif İzgören, her alanda çalışanlardan oluşan çok sayıda katılımcıya başarılı ve mutlu bir hayat için emeğin, vefanın, bilginin, planlamanın, mücadele ruhu ve girişimciliğin, karakterin önemini anlattı.

Bilgiye yatırım yapmanın, kitap okumanın, iyilik yapmanın hayati önemine dikkat çeken iletişim ve kişisel gelişim uzmanı yazar İzgören, "Ya doğru ışığa yürürsün yada karanlığa küfür edeceksiniz. Çiçero'nun dediği gibi yada karanlığa mum yakacaksınız. Aslında ülkemizde işsizlik diye bir dert yok bilgisizlik diye bir sıkıntı var. Ülkemizde işsizlik değil bilgisizlik var. İnsan öğrenmeyi bıraktığında yaşlanır. Hikayenizin nasıl başladığı değil önemli olan hikayenizin nasıl bittiğidir" dedi.