10.Dönem Oda/Borsalar Stratejik Plan Hazırlama ve İnsan Kaynakları Yönetimi Eğitiminde Buluştu

Friday, 29.08.2014

Akreditasyon Sistemi çalışmaları çerçevesinde, 2014 yılında Akreditasyon sürecinde yer alan 10.Dönem Oda/Borsalara yönelik olarak "Uygulamalı Stratejik Plan Hazırlama ve İnsan Kaynakları Yönetimi Eğitimi" düzenlendi. Marmaris Ticaret Odasını temsilen Genel Sekreter Taşkın Baylara ve Eğitim ve projeler Sorumlusu Eylem Miray apak katıldılar.

TOBB Sosyal Tesisleri'nde gerçekleştirilen eğitimlere Oda/Borsa Yönetim Kurulu Başkan ve Üyeleri, Genel Sekreterleri ile Akreditasyon Sorumlularından oluşan 90 kişi katılım sağladı.

Eğitim sırasında TOBB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Akreditasyon Kurulu Başkanı Halim Mete de katılımcıları ziyaret ederek Oda/Borsalara Akreditasyon sürecinde kolaylıklar diledi.

Eğitimin birinci gününde, İnsan Kaynakları Yönetimi çalışmaları kapsamında; İşe Alım, Oryantasyon, Kişisel ve Mesleki Gelişim Eğitimleri, Personel Görüşlerinin Farkındalığı, Bireysel Performans Hedeflerinin Oluşturulması ve Performans Yönetim Sistemi konularında uygulamalı çalışmalar yapıldı.

Eğitimin ikinci gününde ise; Stratejik Planlama çalışmaları çerçevesinde, Mevcut Durum Analizleri, Paydaş Analizi, SWOT Analizi, Stratejik Amaç ve Hedef Belirleme, Performans Göstergeleri, Maliyetlendirme, Kaynak Yönetimi, İzleme ve Değerlendirme konularına değinildi.

Eğitime, Uzunköprü TB Yönetim Kurulu Başkanı Egemen Aslan, Lüleburgaz TSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ergin Okandeniz, Uzunköprü TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Kalkandelen, Lüleburgaz TSO Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Girgin ve Uzunköprü TSO Meclis Üyesi Gökmen Şenuz da katıldı.