Marmaris Ticaret Odası Üyelerine İNDİRİM

Friday, 29.08.2014

MTO ÜYELERİNE İNDİRİM YAPAN FİRMALARDAN BİRİ OLUN

Değişen ve rekabet ortamının arttığı günümüz ekonomik gidişatta siz üyelerimizin firmalarını tanıtmak amacıyla, değerli katkılarınızla yeni bir projeye adım attık. Amacımız, odamız üyelerine özel indirimler organize ederek ticari hareketliliği artırmak, ticaret odası üyesi olmanın farklılığını yaşatabilmektir.

Tüm indirim bilgileri, üyelerimize yararlanmaları amacı ile hazırlanan kitapçıkta ve web sayfasında yer alacaktır. Projemize değerli katılımlarınızı bekleriz.

Marmaris Ticaret Odası üye kimlik kartına indirim yapan firmalardan biri olmak için www.mto.org.tr web sitemizden “indirim” uygulamasına tıklamanız ve ilgili formu bilgisayarınıza indirip doldurduktan sonra formda bulunan faks numarası aracılığı ile talebinizi bizlere iletmeniz gerekmektedir.

Marmaris Ticaret Odası

word