KUYUMCULARLA İLGİLİ EĞİTİMLER DEVAM EDİYOR

Monday, 29.09.2014

Ticaret Odamızın 7. Meslek grubu Kuyumcularla ilgili eğitim ve seminerleri yoğunlaşarak devam ediyor. 2013 yılında HRD Antwerp ile ortaklaşa düzenlenen “Sertifikalı temel pırlanta eğitimi” yoğun istek üzerine tekrarlanıyor. Bununla beraber “Mücevher Danışmanlığı – Pırlanta satış eğitimi” 2014 ün yeni eğitim programı.

Türkiyenin ve dünyanın seçkin kuyumcularının almış olduğu müşteri ilişkilerini geliştirme Amaçlı teorik değil pratik eğitim programı. Ayrıca Sertifikalı Temel Eğitim Programını” bitirerek mezun olanlara “Sertifikalı Pırlanta Uzmanlık Eğitimi” kursumuzda 2014 yılı eğitim programına alandı.Bu kursa katılanlar dünyanın en saygın ürün sertifika firması HRD Antwerp’in düzenlemiş olduğu ürün sertifikalarının hazırlayabilecek  bilgi ve yetkinliğe ulaşacaklar. (Sertifika yazabilme yetkisi HRD Antwerp’e aittir)

Tüm bu eğitim programları 27 Ekim – 31 Kasım tarihleri arasında 10 ar kişilik sınıflarda Belçika’dan gelen özel ekipmanlarla öğretmenlerin birebir verdiği eğitim ile sunulacaktır.

 29 Eylül pazartesi günü eğitim programlarımızın kontenjanları dolmuştur. Sektör üyelerine göstermiş oldukları yoğun ilgi için teşekkür ederiz.