Yeni Kaymakam C.Yüksel’e ziyaret

Tuesday, 14.10.2014

Marmaris Kaymakamlığı’na atanan İstanbul Vali Yardımcısı Celalettin Yüksel’i makamında ziyaret ettik.

Marmaris Ticaret Odası Meclis Başkanı Ali Kansu, Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Baysal, Yönetim Kur. Üyesi  Mutlu Ayhan, Mahmut Akyazıcı, Mustafa Kodaman ve Fatih Kaplan, Genel Sekreter Taşkın Baykara Marmaris Kaymakamı Celalettin Yüksel’i makamında ziyaret etti.

Mehmet Baysal;  katıldığı ziyarette yönetim kurulu üyelerini tanıttı ve Marmaris Ticaret Odasının yapmış ve yapacak olduğu faaliyetler hakkında ve hazırlanmış olduğumuz Marmaris yarımadası Stratejik Planı hakkında da bilgi verdi.

Yüksel; öncelikle bir nezaket ziyareti niteliğini taşıyan görüşme sonrası yönetim kuruluna teşekkür etti ve el birliğiyle Marmaris için çalışacağımızı ifade etti.