Muğla Valisi Amir Çiçek Marmaris’te

Friday, 17.10.2014

Muğla Valisi Amir Çiçek,  ilçemizdeki Marmaris Kaymakamı, Belediye Başkanı, kamu kurumların müdürleri, oda başkanları ve birlik başkanları ile bir araya gelerek Marmaris’i daha yakından tanımak üzere Marmaris Polis evinde bir brifing toplantısı yaptı.

Çiçek; kamu kurum ve kuruluşları, sivil toplum örgütleri ile birlikte ortak akılla hareket ederse doğruyu bulmak kolay olur.

Marmaris sadece Muğla'nın değil ülkemizin ekonomisine büyük katkı sağlıyor. Marmaris'ten dünyaya açılıyoruz. Onun için ilçemiz de hizmet konusunda insan odaklı hizmete öncelik vermeli ve başta insanlarımızı sevmeliyiz.

Vatandaş odaklı bir hizmet çok önemli. İnsan sevgisini ön planda tutan bir anlayışla ben değil biz diyoruz. Devlet insan için vatandaş için vardır. Yani insanı yaşat ki devleti yaşatsın. Bunun için Muğla'mızda bütün kurum ve sivil toplum örgütleriyle birlikte çalışacağız” dedi.

 

Baysal;  katıldığı toplantıda Marmaris Ticaret Odasının yapmış ve hazırlanmış olduğumuz Marmaris yarımadası Stratejik Planı hakkında da bilgi verdi ve en kısa sürede Vali Amir Çiçek’i makamında ziyaret edeceğini ve daha detaylı bilgilendirme yapacağını” ifade etti.