ODAMIZDA KAYMAKAM BEYİN VE MUĞLA İŞKUR MD. KATILIMI İLE “MUİF 2014” HK BASIN AÇIKLAMASI YAPILDI.

Thursday, 23.10.2014

30-31 Ekim 2014 tarihlerinde Marmaris Grand Yazıcı Mares Otelinde yapılacak olan MUİF 2014 (2. İnsan kaynakları ve İstihdam Fuarı) hakkında bugün saat 14:00 de Marmaris Kaymakamı Celalettin Yüksel ve Muğla İşkur Md. İlhas Sarıyerlİ, İçmeler MYO Rektör danışmanı Zekeriye Bingöl, Esnaf ve San Bşk. Şükrü Ayyıldız, MTO Yön Kur. Bşk Mehmet Baysal ve Grand Yazıcı otel temsilcisi katılımı ile Odamız Jale Bayındır toplantı salonunda basın açıklaması yapıldı.

Fuarın amacı işveren ve iş arayanları aracısız olarak bir araya getirmektir; bu etkinlikler, yerel ekonomi ve istihdam ortamını hareketlendirerek güçlendirecektir.

Program sonunda modern kamu istihdam kurumu olarak önemli adımlar kat eden ve kamu istihdam hizmetleri alanında dünyada yaşanan gelişmeleri yakından takip eden İŞKUR, işveren beklentileri ve Kurum hedefleri doğrultusunda, işverenlere yönelik hizmetlerin sunumunu geliştirmeyi amaçlamaktadır. Tüm halkımız davetlidir.

2. İnsan kaynakları ve İstihdam Fuarı

30 –31 EKİM 2014