ODAMIZ KIYASLAMA ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR!

Friday, 07.11.2014

Odamızın Akreditasyon Sorumlusu Eylem Miray Apak, Kalite Yönetim Temsilcisi İlker Gökay ve Genel Sekreteri Taşkın Baykara’dan oluşan ekip ile kıyaslama çalışmaları devam etmekte. İlk kıyaslama çalışmasını 5 Muğla Odasının Ticaret Sicil Müdürlükleri ile gerçekleştiren Marmaris Ticaret Odası, benchmarking olarak da bilinen karşılaştırma ve değerlendirme içeren çalışmalarına devam etmekte. Bodrum Ticaret Odası ile 4/11/2014, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası ile 5/11/2014 tarihlerinde kıyaslama gerçekleştiren Odamız, TOBB Akredite Odaları içerisinde A kategorisinde yer alan odalardaki iyi uygulamaları inceledi. Hazırlanan rapor neticesinde kendisine yol haritası belirleyen Odamız, yenilenme ve iyileştirme içeren benchmarking çalışmalarına kurumsallaşmasını ve hizmet kalitesini artırmak için devam edecektir.