8-9 Aralık 2014 Uluslararası Akdeniz Enerji Konferansı

Friday, 14.11.2014

Değerli Üyelerimiz,

İstanbul Ticaret Odası'ndan (İTO) evsahipliğinde, Akdeniz Ticaret ve Sanayi OdalarıBirliği (ASCAME) tarafından 8-9 Aralık 2014 tarihlerinde "Uluslararası Akdeniz Enerji Konferansı"nın düzenlenecektir.

 

 

Ülkemizden ve yurt dışından konulannda uzman ve üst düzey yetkili katılımcıları!' yer alacağı 8 Aralık 2014 günü gerçekleştirilecek konferans çerçevesinde Akdeniz enerji sektöründe yaşanan son gelişmeler ekseninde, Akdeniz'in ekonomik geleceğinin tartışılmasının hedeflendiği ve Akdeniz ülkelerinden misafir Bakanların ve milletlerarası teşkilatların üst düzey yetkililerinin bir araya getirilerek, görüşlerini paylaşmalannın amaçlanmaktadır.

 

9 Aralık 2014 günü İTO'da gerçekleştirilecek olan ikili görüşmeler etkinliği çerçevesinde ise ülkemiz ve Akdeniz ülkelerinden gelecek enerji sektöründe faaliyet gösteren firma  emsilcilerinin bir araya getirilecek.

 

Bu kapsamda, söz konusu etkinlik programına katılmak isteyenlerin en geç 21 Kasım 2014 Cuma günü mesai bitimine kadar ipek.aktasito.org.tr e-posta adresine katılım durumlarını bildirmeleri gerekmektedir.