Muğla Valisi Amir Çiçek’e hayırlı olsun ziyareti;

Tuesday, 16.12.2014

MTO Meclis Başkanı Ali Kansu, Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Baysal, Bşk Yrd. Mutlu Ayhan,üye Çağatay Dönertaş, Fatih Kaplan ve genel Sekreter Taşkın Baykara  ile birlikte Muğla Valisi Amir Çiçek’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Oda hakkında Vali Çiçek’e bilgi veren Başkan M.Baysal; Marmaris Ticaret Odasının yapmış ve yapacak olduğu faaliyetler hakkında ve hazırlanmış olduğumuz Marmaris yarımadası Stratejik Planı hakkında da bilgi verdi.

Vali Çiçek;  Marmaris sadece Muğla'nın değil ülkemizin ekonomisine büyük katkı sağlıyor. Marmaris'ten dünyaya açılıyoruz. Onun için ilçemiz de hizmet konusunda insan odaklı hizmete öncelik vermeliyiz. Birlik ve beraberlik içerinde çalışarak, ortak aklımızı masaya yatırarak; sürdürülebilir çalışmalar yapmalıyız ve geleceğimizi düşünmeliyiz. Alternatif turizmi geliştirerek turizmin daha uzun zaman dilimine yayılması için  bütün kurum ve sivil toplum örgütleriyle birlikte çalışmalıyız ve çalışacağız” dedi.