AKREDİTASYON İZLEME KURULUNA PLAKET;

Monday, 29.12.2014

Odamız ISO 9001 ve Akredite oda olarak Marmaris’in tek kamu kurumu olmuştur.

26 Aralık 2014 Cuma günü odamızda gerçekleşen yılın son meclis toplantısında; Marmaris’de ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi ve Akredite oda belgesine sahip olan tek kamu kurumu olmanın övüncüyle, Akreditasyon sürecinde özveriyle çalışan “Akreditasyon İzleme Kurulu” (Yönetim Kur. Başkanı Mehmet Baysal, Yön.Kur.Bşk.Yrd. Mutlu Ayhan, Meclis Bşk.Yrd. Ali Özenoğlu, Genel Sekreter Taşkın Baykara, Akreditasyon Sorumlusu Miray Apak, Kalite Yönetim Sorumlusu İlker Gökalp) çalışmaları ve desteklerinden dolayı Meclis Başkanı Ali Kansu tarafından teşekkür plaketi sunuldu.

Bu sürecin sürekliliğini sağlamak ve hizmet kalitemizi üye ve personelimizin 0 memnuniyetiyle geliştirmek amacıyla sistemin gerekleri ile çalışmayı devam ettirecek olan Odamız, 10. Dönem Oda Borsaları arasında yer alan 40 aday içinde en yüksek puanlardan birini alarak B gurubu akredite olmuş ve hizmet kalitemiz belgelendirilmiştir.