MTO’DA 2015 BÜTÇESİ ONAYLANDI.

Monday, 29.12.2014

Marmaris Ticaret Odası 2014 yılının son meclis toplantısını yaptı. Meclis Başkanı A. Ali KANSU başkanlığında yapılan meclis toplantısında 2015 yılı bütçesi oy birliği ile kabul edildi.

MTO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Baysal; aylık faaliyetleri meclis ile paylaşırken, geride bırakacağımız 2014 yılının da değerlendirmesini yaptı.

Değerlendirmelerin ardından meclisin 2015 yılı tahmini gelir ve gider bütçesi görüşüldü. 2015 yılı bütçesinde;

Eğitimlere ayrılan pay geçen yıla göre artış gösterdi.

Turizmde çeşitlilik ve kültür zenginliği adına girişimlerde bulunduğumuz Amos Projesi için 2015 Yılı Bütçesinde pay ayrılarak, Selçuk Üniversitesi Edebiyat Fakültesi, Arkeoloji Bölümünden Doç. Dr. Ertekin M. DOKSANALTI ile “Amos Antik Kenti Yüzey Araştırması” çalışmalara başlanacağından bütçede yer verildi

Aralık ayı olağan Meclis Toplantısı  Dilek ve Temenniler Bölümünün ardından sona erdi.