Mehmet Baysal 23 Nisan Mesajı

Wednesday, 22.04.2015

Marmaris Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Baysal;23 Nisan dünya çocuklarının ulusal egemenlik ve çocuk bayramında kutlama mesajı yayınladı. Baysal;

Milli egemenliğin ilan edildiği bugün, 23 Nisan 1929’da Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından çocuklarımıza ve tüm dünya çocuklarına bayram olarak armağan edildi. Bu gurur gününü bizlere yaşatan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve bütün silah arkadaşlarına şükran ve minnet duyuyoruz.

Dünyada çocuklara armağan edilmiş ilk ve tek ‘bayram’ olan bu günde; kalplerindeki masumiyeti gözlerindeki ışıkla bugünümüzü ve yarınımızı aydınlatan çocuklarımızın sağlıklı, mutlu, eğitimli, özgür bireyler olarak bir aile ve toplum yapısı içinde büyümelerini temenni ediyorum.

Yüce Atatürk’ün de söylediği gibi özgürlüğün de, eşitliğin de adaletin de dayanağı ulusal egemenliktir. Bağımsızlık mücadelemizin hemen ardından aslında bizim ebediyete kadar sürecek medeniyet yarışımız başlamış ve çocuklarımızın önüne en büyük hedef olarak konulmuştur.Bu duygu ve düşüncelerle, milletimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı can-ı gönülden kutluyor çocuklarını sevgiyle kucaklıyorum.