Maliyet Düşürme ve Verimlilik Artırma Başlıklı Eğitim Verilmiştir

Friday, 29.08.2014

28 Mayıs 2014 tarihinde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi işbirliğinde Odamız üyelerine Maliyet Düşürme ve Verimlilik Artırma başlıklı eğitim verilmiştir. Ücretsiz olan eğitimde, üyelerimizin sezonları sonrasında ve sezon hazırlığı içerisindeyken mali açıdan riskleri değerlendirmelerini sağlayacak stratejiler anlatılmıştır. Bir ürünün fiyatını belirlerken izlenmesi gereken yol, RAPMOD sistemi, borç analizi gibi konularda pratik hesaplamalara değinilen eğitim, ODTÜ Maden Mühendisliği mezunu Rıdvan Bozkurt tarafından verilmiştir. Bozkurt, personel motivasyonundan, stok yönetimine bir şirketin verimliliğini etkileyen faktörler üzerinde durarak, örnek olay çalışması yaparak eğitime katılan üyelerimizi bilgilendirmiştir.

Dosya Adı İndir

EĞİTİMİN SUNUM DOSYASI